Φιλοσοφία, όραμα και στόχος

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία της GiannisMotoRent  εκφράζεται με την προσέγγιση των αναγκών των πελατών της, ώστε να τους εξασφαλίζει την ιδανική σχέση ποιότητας – εξυπηρέτησης – τιμής.

Η άριστη κατάσταση και συντήρηση του στόλου των μοτοσικλετών καθώς και η τεχνική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης εξασφαλίζουν ότι ο πελάτης θα έχει ένα αξέχαστο πακέτο μετακίνησης με Ασφάλεια και θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

ΟΡΑΜΑ

Επιθυμούμε να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουμε μια συνολική πρόταση εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας .Ο στρατηγικός στόχος μας είναι να καλύψουμε όλες της ανάγκες μετακίνησης των πελατών μας, δημιουργώντας τις αντίστοιχες υπηρεσίες καθώς και συνδυασμούς των υπηρεσιών αυτών.

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος της GiannisMotoRent είναι να κάνουμε φίλους και όχι απλά πελάτες καθώς και η περαιτέρω σταθερή, και ταυτόχρονα δυναμική ανάπτυξη, με ανταγωνιστικές τιμές, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών Ασφάλειας του άριστα συντηρημένου στόλου μας, μέσα από διαρκείς συνεργασίες, με γνώμονα την ανθρώπινη και φιλική συνεργασία και το κοινό όφελος, με τους πελάτες μας.